Cum folosiți tastatura pe post de mouse în windows 10

În urma tutorialului video publicat ieri referitor la setarea comenzilor pe tastatura pentru aplicații am primit foarte multe mesaje de la voi cu sugestia de a prezenta cum să folosim tastatura pe post de mouse.În tutorialul acesta o să prezint această metodă care nu este chiar simplă ,mai întai de toate trebuie să activăm această caracteristică care se face din câteva comenzi de pe tastatură ,apoi cu câteva setări din panoul principal o să îmbunătățim viteza cursorului.Această metodă va fi super utilă atunci când pc-ul nu mai recunoaște mouse-ul ,însă nu toți cunosc comenzile. Comenzile pot fi diferite de la o versiune de windows la alta.Așadar mai multe detalii vezi în tutorialul video de mai jos, deasemenea aveți și comenzile de navigare..
Activare caracteristică:
- apăsați tasta Numlock
-combinatia de taste din parte stângă Alt + Shift + Numlock va deschide sesiune de

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate