Cum înființez o firmă în carantină?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Un blog de Ionut Cosmin

Perioada cu care ne confruntăm este dificilă pentru toată lumea. Dacă până acum mulți antreprenori se orientau către afaceri offline( cu sedii de vânzare), tendința se orientează către comerțul eletronic și experiențe online. Majoritatea firmelor clasice au început să își desfășoare activitatea pe internet, fiind un loc potrivit de a se afișa în fața potențialilor clienți. Oamenii sunt acasă, iar comportamentul lor de consum s-a modificat semnificativ, dorind să achiziționeze cât mai multe produse/ servicii online. Așa că, deschiderea unui business în această zonă este profitabilă în timpul pandemiei. Pentru realizarea unei afaceri trebuie să ai o companie înregistrată. O infiintare firma durează aproximativ trei zile, dacă dosarul de documente este complet. Însă, trebuie să iei în considerare toate aspectele care implică deschiderea unui

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate