Cum ne vom trata în viitor? Vezi noile tehnologii

Știința evoluează, iar tehnologiile – o dată cu ea. Telefoanele, calculatoarele, iPad-urile și alte instrumente tehnologie vor revoluționa medicina în viitorul apropriat, prin aplicațiile lor de ultimă generație. Cu alte cuvinte, toate aceste gadget-uri vor fi cele mai utile lucruri pentru diagnosticarea bolilor în fază incipientă, fără prezența unui doctor.

Medicii americani dezvăluie un șir de sisteme și aplicații digitale care ne-ar putea ajuta să prevenim sau ne vindecăm de multe boli în fază debutantă. În această ordine de idei, telefoanele mobile ar putea conţine în curând o serie de aplicaţii cum ar fi: măsurarea pulsului şi transformarea acestuia într-un grafic comprehensibil care poate fi trimis medicului prin email.

Un alt șir de aplicații pentru dispozitivele mobile car vor fi foarte populare în următorii 8 ani sunt: măsurarea temperaturii corpului, nivelul glicemiei în sânge, cantitatea de calorii acumulată etc. ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate