Cum poate criminalul Huidu să facă mișto de cineva?

Nimic nu îmi poate provoca o scârbă mai mare decât să îl văd, într-un promo, pe Huidu reîntors la Cronica Cârcotașilor și făcând mișto de diverși. Pentru cine a uitat, trebuie amintit că, în octombrie 2011, individul a intrat pe contrasens și a omorât 3 oameni care nu se aflau într-o mașină bengoasă ca a lui. În 2013, Huidu a fost condamnat la 4 ani de închisoare, dar cu suspendare. Astfel că jivina a rămas liberă pe stradă. Un timp s-a retras din viața publică. Și era bine să fi rămas retras. Acum are nesimțirea să apară din nou pe sticlă.Ok. Nu a intrat la închisoare. Asta e justiția. Accept. Să spunem că oricine poate avea ghinion, deși eu sunt convins că în cazul șmecherului nu e vorba de așa ceva. Pur și simplu nu a avut răbdare să meargă în coloana de mașini, în rând cu toți desculții, și astfel s-a produs accidentul. Dar cum să apari, mă, în fața oamenilor și să îți permiți să mai

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate