Cum poți gestiona o criză financiară și să ieși mai câstigat din ea

Un miliardar american, investitorul legendar Jim Rogers, preconizează că va veni cât de curând o nouă criză financiară extrem de puternică (el spune că undeva pe la sfârșitul acestui an sau începutul anului viitor, 2018).

Datoriile însumate ale tuturor țărilor sunt mult mai mari decât la precedenta criză, astfel că este de așteptat ca următoarea criză financiară să aibă dimensiuni mult mai mari decât precedenta care a fost în 2008.

În 2008 a doua putere economică a lumii, China, avea excedent de bani, dar acum până și această țară mare producătoare de bunuri are mari probleme din punct de vedere al datoriilor, astfel că are acoperire faptul că poate fi una dintre cele mai mari crize financiare din ultimii zeci de ani.

Cum mereu îmi place să spun ceea ce gândesc, voi spune că din punctul meu de vedere criza financiară nu reprezintă altceva decât transferul de capital de la oamenii...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate