CUM SA AJUNGI VEDETA

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe GRAPHIS advertising
In jurul fotografiei se tes multe povesti. Cateodata acestea devin basme.Ca sa poti executa o fotografie ai de facut foarte multe, de pregatit o serie intrega de detalii. Sunt genul de detalii care stau la baza fotografiei, fara ele nu poti face nimic.E ca si cum te duci la client acasa, pregatit pentru o sedinta foto cu copilul, montezi stative, ecrane, blende, blitzuri, lampi si pac!….se ia curentul. Ba nu. Nu se ia, se arde doar o siguranta si nu omul nu are una de rezerva. Practic conteaza fiecare detaliu.De un astfel de detaliu era sa ne impiedicam si noi la Sezatoarea de Fotografie, cu tema Fotografia de Produs.Joi 19.01.2017. ora 13,00. AtelierAjung la Atelier sa punem la punct, impreuna cu Florian Gindila, ultimele detalii pentru Sezatoarea de la ora 18,00. Trebuie sa mutam o serie intreaga de accesorii, blituri, stative, blende, proiector, laptop, camera, obiective, cartoane, clesti, zgaciuri, scotch, baterii, lanterne, mese pentru set-up, brosuri, chestionare de evalua...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate