Cum sa alegem pila de unghii potrivita

Un instrument de nelipsit in trusa de unghii a oricarei femei este celebra pila de unghii. Online si in magazine se pot gasi o gramada de modele de pile de unghii diverse cu grad de abrazivitate divers, forma variata, marime si grosime. Dar cand vine momentul sa alegem pila potrivita trebuie sa fim atente oare la pret, la forma sau ce alt criteriu important? In acest articol vom afla cum sa alegem pila de unghii potrivita pentru a ne putea bucura de manichiura reusita si de mai multa eleganta.

Pilele de unghii obisnuite au un pret destul de scazut si au un aspect granulat fiind aspre la atingere, iar durata lor de viata si de folosinta este foarte mica si redusa. Astfel pe site-ul Janet Nails vei gasi o gama variata de pile de unghii moderne care sunt realizate din minerale mai fine si naturale dar si din materiale care sunt in scoarta terestra precum – geam, pietre fine. CEle mai potrivit...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate