Cum să alegi oja potrivită

Posttarea de astăzi este despre ceea ce ne place nouă, femeilor destul de mult: îngrijirea unghiilor!Sunt sigură că vă place să aveți mâini îngrijite, catifelate și cu o manichiură impecabilă. Indiferent că alegeți să vă purtați unghiuțele scurte, lungi cu o formă rotundă ori pătrată, alegerea ojei potrivite poate da bătai de cap.Drept pentru care am zis să concep un mini-ghid în care să vorbim puțin despre care nuanță se potrivește unde și cm să ne decidem asupra culorii perfecte. În primul rând trebuie să avem în vedere următoarele aspecte atunci când plecăm la "vânătoare" de oje sau vrem să ne colorăm unghiuțele:- roșul nu a dat niciodată greș, dar este și destul de greu de întreținut. În cazul în care optați pentru această nuanță, în momentul în care oja începe să sară, să se estompeze etc., e musai să intre în acțiune prietena acetonă sau să refaceți manichiura, căci nimic nu e mai urât decât oja ciobită;- nu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate