Cum să distingi un parfum original de unul fals?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe LifeInfo Romania

Când îți pică de pe undeva un parfum mult mai ieftin decât cel din magazin, e frumos ambalat într-o cutie pe care scrie denumirea lui și țara de origine, trebuie să te gândești: este oare un parfum original sau fake?

S-ar părea că nu e mare lucru să achiziționezi o imitație, dar un parfum contrafăcut îți poate pune în pericol sănătatea. Falsurile pot conține substanțe dăunătoare pentru piele care pot provoca alergii și alte afecțiuni.

Iată cum poți face deosebirea dintre un parfum original și unul fake:

Te prinzi la un anunț de pe net că se vând parfumuri de 3 ori mai ieftine decât în magazine? Lucrul ăsta ar trebui să-ți dea de bănuit. Există mulți distribuitori care vând parfumuri false la reduceri sau la prețuri foarte mici. Este recomandat să eviți astfel de capcane și să cumperi parfumul dintr-un magazin specializat unde vei putea face și un test al parfumului, astfel ca să te convingi de calitatea lui și ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate