Cum sa economisiti bani la aeroport

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Drumetul

O lista de lucruri pe care nu ar trebui sa le cumparati de la aeroport – de la mancare scumpa si apa pana la valuta si parcare. Uneori acestea va vor ajuta sa economisiti niste bani. Daca imi aduc aminte cat am dat eu pe o curea in aeroport, mai bine umblam cu pantalonii in vine, dar asta e  – se rupsese cureaua si ce era sa fac? Ma si uit la Alex de cate ori il conducem la aeroport, cum arunca cu banii – bine, el e steward, are de unde!

* Marfa fara taxe (Duty Free). Aceste magazine nu garanteaza intotdeauna preturi mici. Mai bine sa va abtineti de la achizitionarea de produse cosmetice, genti ale designerilor celebri si alte lucruri similare. De obicei in retele si magazinele online aceste lucruri pot fi cumparate mai ieftin. * Suveniruri. Produsele de suveniruri sunt mai bune de cumparat in avans. La aeroport, se vind mult mai scump, desi nu este sunt destul de originale. * Valuta. Folosirea caselor de schimb sau retragerea banilor aici nu este o idee buna (din cau

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Recomandate