Cum sa fim placuti lui Dumnezeu

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata omului

Dumnezeu nu are nevoie de oameni care au înțeles Cuvântul Sfânt doar cu mintea. Pentru El e importantă inima omului. Spunea despre David că este om după inima Lui. Despre o parte din impărații lui Iuda ni se zice că nu aveau toată inima dată Domnului.

Când s-a născut Hristos în ieslea din Betleem, cărturarii și fariseii care cunoșteau Scriptura s-au tulburat și n-au fost pregătiți să-L primească. Ei au înțeles Adevărul cu mintea, dar inima lor era departe. În schimb, când magii L-au văzut, n-au mai putut de bucurie.

Există atâția oameni care merg zi de zi la biserică, care sunt aproape de Împărăția lui Dumnezeu, care se roagă, care cântă, care au un limbaj biblic, dar care nu-l cunosc pe Dumnezeu cu inima, ci doar cu mintea. Cunoștința nu aduce mântuire, e doar un pas.

De aceea de multe ori bisericile noastre sunt mai pline duminica iar în timpul săptămânii bate vântul, pentru că cei mai mulți au înțel...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate