Cum sa fiu un parinte modern

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Parinti Moderni
Cum sa fiu un parinte modern

Multi parinti moderni, le ofera copiilor haine bune, mancaruri sanatoase si jucarii scumpe de calitate, si astfel cred ca au grija de copil cu dragoste. Si oamenii din jur gandesc la fel: copilul a venit la gradinita sau la scoala in haine frumoase si cu un telefon mobil in buzunar. „Ia uite ce parinti moderni are si cum au grija de el”. Ei incearca sa se asigure ca micutul lor nu duce lipsa de nimic, uitand sau nepresupunand ca exista anumite nevoi, si, de care copiii au nevoie in primul rand.

Astazi, copiii au voie sa-si petreaca mult timp cu gadget-uri sau sa mearga la tot felul de cercuri pentru dezvoltare, tabere de vara etc. Adesea copiii isi petrec tot timpul pe strada impreuna cu colegii lor. Toate acestea ii ajuta pe parintii impovarati, dar moderni, sa se relaxeze, cel putin intr-o oarecare masura sau sa faca ceva intr-o atmosfera mai relaxata. Astfel, copiii devin foarte independenti si invizibili pentru o vreme.

Comunicar...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate