Cum să folosești aceste raze

 Fiecare dintre cele doisprezece raze conțin o anumită calitate a energiei pe care încă nu ai înțeles-o. Ideea este că acum să studiezi acest material și să te familiarizezi cu funcționarea fiecărei raze. Apoi cheamă în orice moment orice tip de energie de care ai nevoie.Dacă vrei mai multă voință și putere, cheamă raza unu.Dacă vrei mai multă iubire, cheamă raza doi.Dacă vrei mai multă devoțiune, cheamă raza șase.Dacă vrei flacăra transmutatoare violet, cheamă raza a șaptea.Dacă vrei curățare, cheamă raza a opta.Dacă vrei conștiință cristică și era nouă, cheamă raza a doisprezecea.  Tot ceea ce trebuie să faci este să spui mental sau cu voce tare “chem acum raza a doisprezecea”. Poți chema raza după număr, culoare sau calitatea energiei. De exemplu poți spune “chem acum raza aurie”. Poți spune “chem acum raza iubirii-intelepciunii”. Poți folosi oricare dintre aceste metode sau combinația lor. O combinație ar putea fi...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate