Cum sa gatiti legumele in serie

Pentru micutul dvs care de-abia a inceput sa manance, preparati o singura serie de legume gatite.

Cand bebelusul dvs incepe sa consume hrana solida, acesta nu va manca deloc mult, doar aproximativ o lingura sau doua pe zi. Primele legume pe care le veti da vor fi, probabil cartofii dulci. Observati cat de simplu este sa preparati cantitatea pentru o luna de cartofi dulci pentru bebelusi.

Spalati 4 cartofi si intepatii cu o furculita. Preparati la microunde cartofii timp de 14 minute, lasati-i sa stea 5 minute, taiati-i pe jumatate, luati cu o lingura pulpa, pasati-o si congelati-o in tavite de gheata.

Pe masura ce bebelusul creste mai maricel si mananca mai mult, puteti sa preparati doua serii de legume simultan. Desi cartofii se coc la microunde, fasolea verde se prepara la aburi pe aragaz, iar avocado copt se paseaza crud.

Pentru un bebelus mai maricel, 4 serii pe luna

Pe masura ce bebelusul creste, va treb...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate