Cum sa iei viza turistica si sa pleci in SUA oricand doresti

Daca te-ai hotarat si vrei neaparat sa vizitezi Statele Unite ale Americii, tara despre care ti-ai format o parere din filme, poze, clipuri Youtube, sau despre care doar ai auzit povesti ale celor care au fost acolo, atunci este necesar sa afli care sunt pasii legali necesari pentru acest demers.

Vom vorbi doar despre oportunitatea de a vizita America din perspectiva turistica, stat care impune vizitatorilor un regim restrictiv de vize. Exista si alte tipuri vize care iti permit sa muncesti acolo, insa pe acelea le poti obtine daca iti gasesti un angajator acolo, dispus sa faca toate formalitatile necesare pentru tine, sau daca vei castiga loteria vizelor.

In cazul in care ai in vizor doar sa vizitezi aceasta tara, este necesar sa stii ca exista 3 tipuri de vize care te pot ajuta sa intri legal in ‘lumea noua’. Acestea sunt: – Viza B1 – Business – necesara pentru a participa la conferinte si sesiuni de formare, sau de a te intalni cu partenerii de afaceri. ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate