Cum sa iti decorezi locuinta cu stil, simplu si rapid?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe General Media

Casa este locul unde ne petrecem o mare parte din timpul zilei, iar ea se identifică cu cei care locuiesc în ea. Casa este o reprezentare și o oglindire a persoanelor care locuiesc în ea, fiind un punct central al activităților cotidiene, care modelează parcursul personal și profesional al celor care trăiesc în locuință. Casa este și un spațiu de joacă pentru membrii familiei, de odihnă, de relaxare, un spațiu de creație și de siguranță. Casa este un element central al vieții noastre și reprezintă locul în care te întorci de fiecare dată cu plăcere pentru a-ți găsi echilibrul sufletesc. Am putea spune că locuința este ca o persoană dragă, ca un prieten bun, care merită din partea noastră atenție și considerație, care merită să fie îngrijită și răsfățată în egală măsură. O casă curată, îngrijită și stilizată cu gust poate face diferența între un simplu loc lipsit de spațialitate și sentimente și o locuință. De asemenea...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate