Cum să ne alegem hainele potrivite pentru birou

Productivitatea muncii noastre este deseori influențată de factori externi, cum sunt zgomotul, lumina, mirosul și multe altele. Oricât de multă satisfacție ne-ar aduce locul de muncă, nimic nu ne face să ne simțim mai bine (încă de dimineață) decât o verificare în oglindă a modului în care arătăm, fiind îmbrăcați impecabil pentru o nouă zi. Ei bine, anul acesta există câteva reguli pe care trebuie să le urmăm, mai ales noi, femeile, pentru a nu da greș.

Asigură-te că piesele vestimentare sunt în tendințe

Trendul vestimentar de bază se schimbă de la an la an, respectiv de la anotimp la anotimp. Știm foarte bine că ceea ce a fost la modă anul trecut nu va mai fi și anul acesta. Din acest motiv, este indicat să te asiguri că ești în tendințe – iar primăvara-vara anului 2020 este caracterizată prin umeri bufanți, buline și

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate