Cum sa slabesti rapid inainte de nunta

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Planificarea nuntii

Ca orice viitoare mireasă, îți dorești ca totul să fie perfect pentru petrecerea de nuntă, iar corpul tău nu reprezintă o excepție. Cu siguranță îți dorești ca rochia de mireasă să îți vină perfect, iar dacă pentru a atinge acest obiectiv ai nevoie să elimini câteva kilograme în plus, în acest articol vom discuta despre modul în care poți slăbi rapid, dar sănătos pentru marele eveniment.

Înainte de toate, nu recomandăm înfometarea. Organizarea nunții presupune un stres suficient de mare, pentru că sunt foarte multe aspecte pe care le ai de pus la punct. Înfometarea nu va face decât să îți crească nivelul de cortizol (hormonul de stres), îți va intesifica stările de oboseală și îți va afecta chiar și starea emoțională, crescându-ți iritabilitatea. Există modalități mult mai sănătoase, sustenabile și de durată la care poți apela pentru a scăpa de surplusul de kilograme, iar înfometarea nu face parte din lista de o...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate