Cum sa te comporti daca esti mama vitrega

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Parinti Moderni
Cum sa te comporti daca esti mama vitrega

Despre un barbat care s-a casatorit cu o femeie cu copii, vorbim de obicei cu respectul cuvenit: „Este un om bun, el creste copiii altuia”. Atunci cand se pronunta cuvantul „mama vitrega“ in imaginatie s-ar putea sa apara un fel de matusa rece si straina, care lasa ura si tiranie in urma ei. Este destul de greu pentru o femeie care vine intr-o casa in care exista deja copii, unde trebuie sa dovedeasca ceva cuiva in fiecare zi si sa ia examenul pentru dreptul de a fi considerata o mama vitrega buna sau o persoana normala.

Ceea ce simtim pentru copilul nostru este ceva biologic, si poate chiar dincolo de intelegere, la nivelul simturilor. Cand trebuie sa iei un copil pe care nu l-ai nascut tu, este o calitate complet diferita.  Cuvantul mama vitrega este foarte murdar, dar in familia ta, acesta poate fi pronuntat ironic. „Oh, mama vitrega a raului”, iti poate spune sotul in gluma, cand ceri cate ceva pentru copii. <...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate