Cum se descarca Windows 11 Insider Build?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Geeki

Lunga călătorie către Windows 11 a început. Sistemul de operare așteptat pentru ultima parte a anului pe notebook-urile și computerele desktop noi și din 2022 ca actualizare gratuită a sistemelor Windows 10 care îndeplinesc cerințele minime ( care se pot modifica ), este disponibil pentru Windows Insiders din Dev Channel în prima versiune Preview. Construcția este numărul 22000.51 .

Participanții la test vor putea încerca multe dintre caracteristicile afișate de Microsoft la evenimentul din 24 iunie, inclusiv noul meniu central Start, funcții de multitasking, funcția Snap to tile windows, noul magazin Microsoft, aplicația renovată de Setări și multe altele. De asemenea, găsim un File Explorer reînnoit și câteva noutăți sub capotă, cum ar fi rata de reîmprospătare dinamică (numai pe laptopurile compatibile) care permite...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate