Cum se face supa de oase.

Dacă vă imaginați că mâncați sănătos doar fiindcă gătiți în casă... think again. Multe din metodele moderne de preparare sar pași importanți de pregătire care erau meniți nu să vă arunce toată viața în bucătărie ci să facă mâncarea digerabilă.
De asemenea, de-a lungul timpului am făcut rabat la calitatea și prospețimea ingredientelor. Rezultatul este că, deși mâncăm diversificat și aparent echilibrat, suntem aproape subnutriți.
Voi încerca să public câteva rețete tradiționale pe care le puteți integra în rutina zilnică, mai ales dacă vă știți cu probleme de sănătate cărora nu le mai dați de cap. Nu cred că trebuie să fiți 100 % stricți, dar cu timpul cred că veți aprecia savoarea alimentelor gătite astfel.
Supa de oase (bone broth) este o versiune caldă a piftiei fiartă la foc lent între 6 și 24 de ore. Intervalul depinde mult de felul materiei prime.Mod de preparare: 
Veți avea nevoie d...