Cum suntem manipulați prin intermediul televiziunii

Manipularea. Un fenomen pe care nu prea îl observăm sau nu îl simțim în cotidian. Fără să-și dea seama, unii părinți reușesc extraordinar să-și manipuleze copiii și primesc același lucru din partea celor mici, astfel încât sunt impuși să ia deciziile de care copiii au nevoie. Manipularea…acel rău necesar care ne face să luăm decizii nechibzuite, inclusiv în viața socială. Te-ai gândit vreodată că acest rău vine din manipularea în masă prin intermediul televiziunii? Marketing, publicitate, vânzări, mulți bani în joc și multe gunoaie pentru creierul nostru.

Cum suntem manipulați prin publicitate?  

Toată acțiunea are loc în subconștientul nostru. Adesea, prin publicitate ne sunt influențate emoțiile, sentimentele, deciziile. Acesta este scopul marketerilor: de a ne face să credem în ceea ce se vinde și să cumpărăm ce se promovează. De exemplu: o reclamă în ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate