Cum te poți abține de la înjurături? Sfatul psihologului.

Pe lângă aspectul fizic, ceea ce te face un om mai frumos și inteligent este un limbaj corect și elevat. Atunci când duci o discuție coerentă și corectă din punct de vedere gramatical, ai șanse să-ți atragi interlocutorul și mai mult, deoarece persoanele cu un nivel intelectual bogat sunt capabile să te vadă și dincolo de fizicul tău.

Dar ce te faci atunci când ești într-un conflict și nu te poți abține de la vreo înjurătură adresată celuilalt? Ce faci când vrei să i-o plătești cuiva cu aceeași monedă? Îți ofer câteva sugestii, care în mod sigur îți vor fi de folos:

Fii conștient de problema creată și încearcă să determini cât de mult te afectează.

Vorbele afectează orice vietate, iar o persoană care înjură des, riscă să-și creeze propria lume de anxietate și agresivitate, care poate izbucni în momente neașteptate. Psihofiziologul...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate