Cum trebuie să se îmbrace o femeie stilată

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe LifeInfo Romania

Stilul vestimentar este deseori considerat a fi o completare a personalității tale, iar modul în care te îmbraci formează părerile celor din jur despre tine ca om. Se poate întâmpla ca impresia pe care și-o face cineva despre tine ca și femeie să fie strâns legată și de stilul tău vestimentar, ori hainele pe care le porți reprezintă o comunicare non verbală, transmițând parcă un mesaj despre personalitatea ta.

Femeia care dorește să se evidențieze printr-o vestimentație stilată, își alege cu mare atenție atât hainele pe care le poartă, dar și accesoriile cu care și le asortează. Mai mult, stilul vestimentar este completat și de o atitudine care denotă multă încredere în sine. Atâta timp cat femeia este îmbrăcată cu bun gust și are încredere in ceea ce poartă, va da dovadă de inteligență, stil și eleganță.

Există situații în care vrei să faci o impresie bună la un interviu, la un workshop sau pur și simplu când...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate