Cumpăr cărți acum!

Ai prea multe cărți și nu știi ce să faci cu ele? Cea mai bună soluție ar fi să le vinzi. Află că eu cumpăr cărți acum pentru anticariat. Nu are importanță din ce domenii sunt cărțile, pot fi de beletristică, istorie, geografie, medicină, filozofie, religie, matematică, artă, arhitectură etc. Important este ca aceste cărți să fie într-o stare bună, să nu fie foarte uzate, rupte, măzgălite sau pătate.

Procedura este foarte simplă. Contactează-mă și spune-mi câte cărți dorești să vinzi, din ce zonă ești și ce disponibilitate ai la adresă. Cumpăr cărți acum și mă deplasez la domiciliu absolut gratuit dacă ai peste 100 de titluri. Plata se face pe loc! Ofer cele mai bune prețuri pentru cărțile tale, am o experiență de peste 10 ani în evaluarea și comercializarea cărților.

Sună chiar acum la numărul de telefon 0721.858.460 

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate