Cumpăr cărți din orice domeniu

Ai cărți de vânzare? Eu cumpăr cărți din orice domeniu pentru anticariat. Activitatea anticariatului depinde de achiziționarea cărților de la persoane ca tine. Cu siguranță ai cărți care nu îți mai folosesc sau nu le vei mai citi. Cea mai bună soluție este să le vinzi!

Nu are importanță din ce domeniu sunt cărțile pe care vrei să le vinzi, eu le cumpăr. Pot fi beletristică, filosofie, arhitectură, cărți în limbi străine, istorie și geografie, spiritualitate, cărți pentru copii, cursuri limbi străine, cărți apărute cu diferite ziare (Adevărul, Cotidianul, Jurnalul Național etc), hobby, albume artă, cărți tehnice, științe exacte și nu numai.

Contactează-mă și mă voi deplasa la domiciliu pentru evaluarea cărților. Plata și ridicarea cărților se fac pe loc! Cumpăr cărți din orice domeniu de peste 10 ani și am o experiență foarte bogată în comercializarea și achiziționarea cărților, astfel vei avea parte de

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate