? Cumpărături reușite alături de copii la Smyk All for kids!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Când eram copil, aveam un hobby. Nu știu dacă îl aveați și voi. Pasiunea mea era să iau cataloagele primite prin poștă și să încercuiesc/bifez ce mi-aș dori din ele. Nu conta că erau de la magazine din București și eu stăteam în provincie, deci fără șanse de a ajunge prea curând acolo. Oricum nu aveam bani de mai nimic din cataloagele respective. Rămâneam cu bifatul :)) Și cu visatul.

Ca orice copil crescut în anii ’90, mi-am propus ca atunci când voi avea salariul meu și banii mei îmi voi lua tot ce voi bifa. Vremurile s-au schimbat, produsele au prețuri mai rezonabile, veniturile sunt altele și pot face asta acum. Dar nu este bine să ajung nici în extrema cealaltă. Să consum chiar tot.

Ana (5 ani) mi-a moștenit pasiunea. Cum prinde un catalog, cum își alege ce își dorește din el. Doar că ea chiar are șanse să și primească. Am convenit cu ea un buget de...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate