Cunoscuta vloggeriță ocupa primul loc in topul romanesc Musical.ly, iar la nivel mondial este pe pozitia 57

Idolul unei generatii, Andra Gogan, reuseste sa ocupe pozitii fruntase pe fiecare platforma sociala. Andra este foarte activa pe musical.ly si ocupa primul loc in topul conturilor din Romania, contul ei fiind primul care a primit ‘coronita’. In acelasi timp, tanara artista este si singura din tara care a intrat in topul global, ajungand intre primii 50 din lume. De asemenea, ea reuseste in mod constant sa se plaseze pe locul I la muzica, la nivel Global.

Pe langa musical.ly, Andra are conturi cu sute de mii de fani pe Instagram sau YouTube, unde ajunge in curand la 500.000 de abonati. Tot acolo, Andra posteaza constant video-bloguri, dar si single-uri. Cel mai recent single, “Galagie cand taci”, a adunat intr-un timp foarte scurt aproape doua milioane de vizualizari.

Andra Gogan este una dintre ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate