Dacia Sandero este pe primul loc în Europa, în fața modelului Volkswagen Golf

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Autogreen

Dacia Sandero a ocupat luna trecută (iulie 2021) prima poziție în topul celor mai vândute modele din Europa, detronând Volkswagen Golf.

Dacia Sandero s-a vândut în 20.446 de unități în iulie 2021, cu 6 la sută mai mult decât în aceeași lună din 2020. Ocuparea primul loc în topul vânzărilor este o performanță remarcabilă pentru industria auto românească, mai ales că Dacia Duster și Ford Puma, ambele SUV-uri fabricate în România, ocupă poziții în Top 10.

Criza semiconductorilor a afectat din plin vânzările de mașini supertehnologizate, cu tablete electronice în locul instrumentelor clasice și multiple calculatoare integrate. Lipsa subansamblelor electronice a determinat întreruperea producție și creșterea termenelor de livrare pentru mulți producători europeni.

Articolul

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate