DE CE AM DECIS SĂ MĂ RETRAG - EXPLIC ÎNCĂ O DATĂ!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Snagovul Liber

De ce am rezistat cu cel ce nu există? PENTRU CĂ DUPĂ MOMENTUL SEPTEMBRIE 2015, CEL CE NU EXISTĂ NU M-A MAI ADEMENIT NICIODATĂ. Dacă şi eu acceptam contra cost întâlnirile pe ascuns cu el, ca să-l trădez pe Gheorghe Grigore, ca să-mi dea bani să nu mai dezvălui delapidările sale, ca să stau aşa, pe furiş. ERAM  MOARTĂ ASTĂZI! Unde am scuipat, eu n-am mai lins niciodată, dar se pare că nu s-a înţeles chestia asta! SOLUŢII AR FI FOST BA CHIAR DESTULE. Dar nu s-au ascultat sfaturile mele bune niciodată, expuse public uneori. NICIODATĂ! NICIODATĂ! Eu am fost întotdeauna marginalizată. Foarte bine. De ce nu faceţi singuri atuncea tot? Cu mine ce mai aveţi de împărţit? Ce treabă? Ştiţi ceva? Poate nu se mai ajungea să ia tot cel ce nu există un nou mandat dacă nu ERA O STRATEGIE PROASTĂ. Bun, a fost o strategie proastă. OK, dar în loc să tragem linie şi să se vadă clar unde s-a greşit şi ce e de făcut, s-a mers pe aceeaşi variantă ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate