De ce ar trebui sa alegem un city break in Atena?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata de cartier
De ce ar trebui sa alegem un city break in Atena?

Atena este capitala Greciei si un oras care ne “spune” multe despre cum se traia in trecut. Fiind locuit inca din Epoca Bronzului, acest oras are un trecut istoric bogat care se regaseste in numeroase cladiri.

Un city break in Atena nu va fi suficient pentru a putea descoperi intregul farmec al acestui oras. Trebuie sa te organizezi foarte bine ca sa poti ajunge la cele mai importante obiective turistice, pentru ca sunt multe.

Dar va fi suficient cat sa ne facem o parere despre “orasul celor 7 coline” si vom putea reveni intr-o vacanta cat de lunga ne dorim. Cum ar trebui sa ne incepem aceasta aventura?

Primul loc spre care ar trebui sa ne indreptam pasii este Stanca Sacra sau Acropole. Stiu ca ai auzit deja si vei vedea ca majoritatea turistilor se indreapta spre aceasta zona.

Aici ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate