De ce bărbații sunt mai sensibili la răceală decât femeile?

Răceala: o boală comună, un guturai de care suferă toate lumea de la copii până la adulți.

Cum trece o femeie peste episoadele de răceală? Femeia înțelege că e boală trecătoare, se vaită un pic, își ia medicamentele, ceaiurile, citește o carte sau se uită la televizor, și uneori chiar mai reușește să facă anumite lucruri prin casă.

Ce se întâmplă cu un bărbat în cazuri similare? Atunci când un bărbat răcește, este o adevărată catastrofă! Îi ard ochii, îl usucă febra, îl ustură nasul….cu alte cuvinte, se vaită ca și cum ar fi prima și ultima răceală din viața lui, ca și cum nimeni nu a mai trecut prin așa ceva și caută să fie mereu dădăcit de nevastă: ba ceaiul e prea fierbinte sau prea rece, ba termometrul e prea departe, e prea frig în casă sau e prea pătrată perna…

Par să fie niște capricii insuportabile, însă specialiștii în medicină spun că bărbații au tot dreptul să se simtă așa. ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate