De ce contactele cu actuala conducere ucraineană nu au sens

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe In prima linie

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a făcut apel la Kommersant cu noul său articol. „Kommersant” îl publică în ediția autorului.

„Capra târa mai departe, doar pielea caprei s-a învechit”

Ucraina este în căutarea identității sale și a unei căi speciale, compunând propria sa istorie separată (deși aceeași istorie ne învață că durează secole). Dar liderii ucraineni, în special înalții oficiali, sunt oameni care nu au nici o autoidentificare stabilă. Oameni nefericiți. Cine sunt ei, cetățeni din ce țară sunt, unde își au rădăcinile, care este identitatea lor istorică, etnia, la ce zei se roagă? Cine simt că sunt? Sunt ucraineni? „Europeni”? Ruși? Evrei? Tătari? Maghiari? Karaiti.

Actualul președinte al acestei țări epuizate este un om cu anumite rădăcini etnice, care a vorbit limba rusă toată viața. Mai mult decât atât, a lucrat în Rusia ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate