De ce japonezii nu-și mobilează prea mult casele?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe LifeInfo Romania

E perioada în care #stămacasă, deci avem timp berechet pentru a face multe lucruri pe care ni le doream până acum și nu reușeam. Unii studiază foarte mult, alții muncesc de acasă (jos pălăria pentru cei care produc la greu zilele astea), dar mai sunt persoane care se gândesc să-și schimbe interiorul casei, să facă ceva nou, minimalist și confortabil. Ei bine, aici putem lua exemplu de la japonezi, care sunt adepții spațiilor simpliste și aerisite.

De ce japonezii nu-și mobilează prea mult casele?

Dacă ai avut vreodată oportunitatea să vizitezi Japonia și ai intrat într-o casă japoneză, ai observat, probabil, că oamenii de acolo nu sunt adepții mobilării exagerate. Au anapele, dulapuri, noptiere, scaune, fotolii, măsuță pentru servit, iar lângă ea niște scăunele, toate acestea fiind concepute în stil minimalist, funcțional și comod. Acest lucru îl poți vedea și în filme, dar și în emisiunile cu caracter tu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate