De ce scriu

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe MihaiVoinea.com

Sunt extrem de pasionat de cunoaștere. Cred cu tărie că civilizația și dezvoltarea umanității se bazează pe fundamentul educației. În același timp, sunt extrem de curios, o calitate ce probabil vine la pachet cu cunoașterea. Iar cunoașterea obținută prin educație, dincolo de faptul că poate fi o unealtă pentru a învăța abilități ce pot fi transformate în beneficii materiale, este pur și simplu extrem de atrăgătoare pentru mine. Este „sexy” chiar dacă uneori nu are o valoare materială. Iubesc filosofia, biologia, istoria, psihologia, economia, marketing-ul. Foarte multe domenii sunt de interes pentru mine, iar asta derivă din pură curiozitate.

Cât despre curiozitate ca și concept în sine, fie o ai, fie nu o ai. Însă o poți dezvolta din aproape în aproape atunci când îți lipsește cu desăvârșire – încep...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate