De ce sunt înșelate femeile în funcție de zodie

Te-a înșelat și te întrebi de ce ți-a făcut asta? De ce trebuia să ți se întâmple tocmai ție? Potrivit astrologilor, iată care sunt motivele pentru care partenerul tău ar putea să te înșele, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Independența, puterea și pasiunea luptătoare de care dai dovadă te încoronează, dar îi poate speria pe unii bărbați care sunt mai docili și liniștiți de fire (cum ar fi bărbatul din zodia Pești, de exemplu). Zodia ta este dominata de Marte – zeul războiului şi al pasiunii, iar prea puțini bărbați fac față temperamentului tău înflăcărat. Un bărbat ar putea să fie tentat să te înșele pentru că nu ar mai rezista să se simtă dominat în relație. Așadar, ar fi mai fericit alături de o femeie cu care să se poată înțelege mai ușor.

Taur

Din multe puncte de vedere ești pâinea lui Dumnezeu. Ești o gospodină ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate