De ce zidul lui Trump poate incetini imigratia, dar nu poate opri traficul de droguri

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe General Media

Inca din campania electorala, presedintele american Donald Trump promitea ca va face ordine in tara in privinta imigrantilor ilegali si a traficului de droguri. Identinficand problema ca provenind din zona frontierei de sud cu Mexicul, acesta nu a stat prea mult pe ganduri si a suplimentat masiv paza granitei sudice, apoi a inceput sa se concentreze pe realizarea celui mai important obiectiv al campaniei sale electorale, zidul care urma a opri definitiv imigratia ilegala si traficul de droguri.

Din cei aproximativ 3200 km de granita cu Mexicul, aproximativ 1000 km sunt aparati de catre bariere, care in anumite zone sunt sub forma unui zid metalic, iar in altele sunt sub forma unui gard rar din sarma ghimpata.

Daca la inceputul mandatului se vorbea despre posibilitatea constructiei unui zid urias din beton de-a lungul intregii granite de sud, un proiect de-a dreptul faraonic, treptat presedintele Donald Trump a inceput sa isi mai tempereze elanul, alegand in cele din u...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate