De Crăciun iubim mai mult

Crăciunul a fost întotdeauna pentru mine o perioadă specială a anului. Nu atât din motive religioase, ci pentru că el aduce în prim-plan familia şi generozitatea. De Crăciun ne gândim mai mult la cei dragi, ne amintim de momentele frumoase petrecute cu ei şi uităm clipele în care ne-am certat, de Crăciun ne cerem iertare celor cărora le-am greşit şi încercăm să ne reparăm erorile.
Unora le place Crăciunul pentru că atunci celebrează naşterea pruncului Isus. Atunci merg la biserică îmbrăcaţi frumos şi se simt mai aproape de Dumnezeu, dar şi de membrii comunităţii. Eu, să vă spun sincer, prefer Crăciunul pentru că atunci se dau la televizor o grămadă de filme siropoase, cu mesaj pozitiv. Despre care ştiu foarte bine că sunt proaste, şi, cu toate acestea, nu pot să le ratez. Crăciunul fără “Singur acasă” şi fără filmele de pe Diva nu ar avea acelaşi farmec. Dar, o...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate