De la zero la unu de Blake Masters si Peter Thiel – Recenzie

Ce ai face dacă ai avea oportunitatea să îți predea la cursuri un milionar? Să sperăm că vei nota cuvânt cu cuvânt tot ceea ce spune el și exact asta este ceea ce a făcut Blake Masters.

Blake era un student la Universitatea de Drept Stanford în 2012 când s-a înscris la un curs susținut de milionarul Peter Thiel.

În cazul în care nu știi cine este Peter Thiel, află că este co-fondatorul celebrului Paypal, printre primii investitori în platforma Facebook și în Linkedin.

Blake Masters a publicat notițele lui pe internet și au avut mare succes. De aici și până la o carte născută din colaborarea dintre cei doi nu a fost decât un pas.

„Fiecare moment în afaceri se întâmplă o singură dată. Următorul Bill Gates nu va construi un sistem de operare. următorul Larry Page sau Sergey Brin nu va crea un motor de căutare. Și următorul Mark Zuckerberg nu va crea o rețea socială.Dacă vei încerca să îi copiezi pe e...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate