De teamă că soţia lui nu mai era VIRGINĂ, şi din GELOZIE, un bărbat şi-a DECAPITAT soţia

Gelozia este o boală reală şi plină de neprevăzut. Din cauza ei, zilnic, sute de femei sunt terorizate prin bătaie sau de ce nu, sunt maltratate atât de tare, încât se poate ajunge până la decesul victimei.

Cazul următor este cumva ieşit din comun, dar potrivit specialiştilor, se încadrează perfect în tipologia celor care sufera de gelozie dusă la extrem.

Arben Rexha este un bărbat de 32 de ani de origine albaneză şi de un an de zile e acuzat că i-a tăiat gâtul soţiei sale, Elidona Demiraj, în locuinţa lor din Londra, după o criză de gelozie. Din cercetările efectuate de criminalişti, bărbatul se pare că era obsedat de faptul că, soţia lui în vârstă de 25 de ani, ar fi avut şi alte relaţii înaintea lui şi a acuzat-o chiar că ar fi făcut un avort, scriu cei de la

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate