Degustare prajituri si deserturi fara zahar si Bio - Mai Dulce Baia Mare

Cofetaria Mai Dulce din Baia Mare organizeaza sambata 8 iunie la magazinul MaiDulce de pe bd-ul Bucuresti nr. 8 Baia Mare, o degustare speciala cu noi sortimente de prajituri - Fara Zahar si prajitura Bio. Detalii pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1939583292813760/Prajituri fara zaharPrajitura cu banane si prajitura visine realizate 100% din ingrediente Bio. Acestea vor fi disponibile intr-un timp foarte scurt si la vanzare ca produse Bio, procesul de certificare fiind inceput.Cu siguranta, alaturi de feliile de tort RAW VEGAN noile deserturi de la Cofetaria Baia Mare Mai Dulce vor fi preferatele tuturor celor care cauta o alternativa dulce indiferent de dieta pe care o urmeaza.Noile sortimente vor fi disponibile in curand si ca blaturi sau creme in

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate