Dependentă de tehnologie

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Deweekend
M-am îndrăgostit de tehnologie

Avem tot mai puțin timp liber la dispoziție pentru noi și pentru cei dragi. Și cum ziua nu o putem forța să aibă mai multe ore, trebuie să găsim o soluție. De-a lungul timpului, tehnologia ne-a venit în ajutor. Mamele noastre pierdeau timp prețios spălând haine și vase cu mână. Noi doar apăsăm două-trei butoane, iar mașinile fac tot. Am înlocuit mătura cu aspiratoare performante, nu mai batem spuma cu telul, ci apelăm la mixere performante.

Tehnologie pentru toată casa

Tehnologia ne ajută să avem mai mult timp liber. Tehnologia ne face treaba mai ușoară, dar și mai rapid. Iată de ce m-am îndrăgostit eu de tehnologie:

Da, m-am îndrăgostit de tehnologie pentru că mă ajută să am rezultate mai bune, într-un timp mult mai scurt. Da, nu mai pierd timp spălând vase, ci las totul pe mâna mașinii de spălat v...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate