Despre domenii.ro sau cum eu vreau sa traiesc si ei vor sa mor

Fiecare dintre noi are o viziune. Eventual face si o investitie legata de aceasta. Viziunea mea a fost legata de domeniile.ro si de dezvoltarea internetului. Cand unii investeau banii in terenuri, eu cumparam terenuri virtuale (domenii.ro) pe care sa construiesc in timp platforme, portaluri, bloguri, etc. Mi s-a parut un lucru bun. Acum nu mai cred acest lucru. De ce acest titlu? „Despre domenii.ro sau cum eu vreau sa traiesc si ei vor sa mor” Pentru ca atunci cand am cumparat domeniile mi s-a spus ca sunt pe viata. Era explicatia pentru care eu investeam asa multi bani in domeniul respectiv. Acum, se pare ca am murit si ei vor sa-mi vanda domeniile altcuiva.

Incepe nebunia!

De fapt, nebunia a inceput prin 2005-2006 cand am cumparat primele domenii. Cum se intamplau lucrurile? Am avut o perioada in care, in fiecare zi, cautam idei si nume de domenii. Intentiile mele erau sa acopar toate domeniile de activitate, toate posi...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate