Despre GoogleAdsense

AdSense este o aplicație de publicitate de la Google. Proprietarii de site-uri se pot înscrie în program și pot afișa reclame de tip text, imagine sau video pe site-urile personale. Aceste reclame sunt administrate de Google și generează venituri fie pe click fie pe afișare. Google a câștigat un profit de 2.34 miliarde dolari în primul semestru al anului 2011.

Google se folosește de tehnologia motorului de căutare pentru a afișa reclame în funcție de conținutul site-ului, locația user-ului, și alți factori. Cei ce doresc să își facă publicitate prin Google se pot înscrie în programul AdWords. AdSense este cea mai folosită metodă de a afișa reclame, deoarece acestea se pot personaliza și „camufla” în culorile site-ului iar conținutul lor este relevant cu ce...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate