Despre iPad

Cum ne-a obisnuit deja Steve Jobs, a facut iarasi un pas impotriva modei, bazandu-si noua creatie pe procesor Apple A4 1GHz, dezvoltat de echipa P.A. Semi (in loc de Intel Atom Dual Core). Spatiul de stocare e destul de generos, vor fi disponibile 3 modele cu capacitati diferite: 16/13/64GB (memorie interna flash). Din punct de vedere al conectivitatii vor fi 2 optiuni: cu sau fara 3G (7.2 Mbps HSDPA), preturile deocamdata sunt valabile in SUA:Ecranul cu functia multi-touch are diagonala de 9.7″ (putin mai mare ca predictia de 9.4″) si unghiu de vizionare de 178 grade. Conform declaratiilor lui Jobs, va fi mai bun ca un notebook la 3 capitole esentiale: jocuri, filme si citire eBook, ce usor poate fi adevarat din punctul de vedere al portabilitatii, nu neaparat la performanta trebuie sa ne gandim.Conectivitatea consta in “Dock connector” (prin care presupun ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate