Despre Solistii Daniel Band

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Daniel Band
In prezent avem in componenta formatiei 3 solisti: Adelina, Andreea si Lavinia. Ne mandrim ca faptul ca toate sunt absolvente de Conservator si fiecare are o voce speciala. Adelina este solista de muzica populara si canta des melodii atat de dragi romanilor, precum "Trandafir de la Moldova", "Zi asa, asa, asa", "De-ar stii cucul sa vorbeasca" si multe altele. Face de fiecare data o atomsfera in care invitatii se strang la hora si danseaza. Andreea este solista de muzica de petrecere si poate canta cu usurinta orice melodii, vechi sau noi de nunta, botez sau onomastici. Colega noastra este prima solista care a reprezentat formatia noastra. Aceasta lucreaza zilnic la vocea ei, luand ore de canto pentru a performa la fiecare petrecere. Lavinia ese solista de coveruri, s-a orientat catre acest doemniu intrucat oamenii sunt familiarizati cu melodiile care le aud la radio. Ii face placere sa cante astfel de melodii intrucat melodii

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate