Destin gay pe Planeta lui Romeo...

  • Postat în Sex
  • la 20-06-2015 18:36
  • de De Ny
  • 265 vizualizări
img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Nimic nou sub soare
Sâmbătă...plictis, scârbă...de tot ce mă înconjoară.Ce poate face un gay sâmbăta? Dacă are prieteni, poate merge la o bere. Dacă scapă de familie, poate să o pună de un sex...Obţiuni sunt destule!Trebuie să vrei...Eu nu vreau nimic, intru cu o rutină zilnică deja aproape enervantă pe Planeta Albastră a simpaticului domn Romeo...Nu caut nimic şi nici nu deranjez pe nimeni. Răspund celor care mă întreabă una alta, şi e de ştiut că cel mai adesea întrebările de reduc la un singur cuvânt...sex??? E ciudată lumea din oraşul meu...unii vor sex da nu ar trimite o poză nici în ruptul capului, mai sunt câţiva anagramaţi la care stau minute bune să înţeleg ce vor să scrie...Bun, acum să nu minţesc am şi câţiva inteligenţi care au învăţat 34 de cuvinte în limba engleză...Alţii te poartă cu zăhărelul da de pică ceva mai bun...dar nu mă grăbesc niciunde şi sincer nici nu mă interesează...privesc şi anali...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate