Destin sau libertate pe calea societatii materialiste

Suntem programati sa traim asa cum traim, sau avem libertate totala? Este o intrebare la care pare sa fie greu de raspuns. Totusi, observam ca anumiti oameni au anumite inclinatii sau anumite probleme pe care le-au mostenit din nastere. Desi nu stim exact de ce ne nastem asa cum ne nastem, putem deduce faptul ca Universul ne-a asezat de dinainte pe un drum anume. Un drum anume pe care putem sa il numim destin. Un drum anume in care intalnim persoane pe care le-am mai intalnit in alte vieti si care au rolul de a ne invata. Asta deoarece fiecare persoana din viata asta ne este un invatator.
Desi ne inscriem pe drumul destinului, miscarile noastre sunt libere. Atat de libere incat putem deraia de pe drum... si multi o fac. De fapt, cred ca societatea noastra este construita in asa mod incat sa ne deraieze de pe drumul destinului. De exemplu, in loc sa fim mesageri ai iubirii si spiritualitatii, muncim intre 8 si 10  ore pe zi (sau chiar mai m

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate