Destinity 2 pentru PC este gratuit timp de o săptămână

Blizzcon a avut loc săptămâna trecută și, surprinzător, cel mai mare accent s-a pus asupra jocului care aduce cei mai mulți bani companiei, Overwatch. De asemenea, s-a adus vorba și despre Diablo, dar varianta pentru mobil care nu a fost întâmpinată prea bine de fani. O știre neașteptată la acest eveniment este faptul că Destinity 2 pentru PC a fost lansat și e absolut gratuit pentru o perioadă scurtă de timp.

Cu ce motiv a fost făcut acest gest? Se pare că, Destinty 2 celebrază o lună de când a fost lansat, cel puțin pe PC (varianta pentru console a apărut mai devreme). Este posibil să te gândești că nu este ceva foarte impresionant, mai ales din partea unui joc precum Destinity 2. Dar prin acest gest, poți profita de o gratuitate prin intermediul căreia poți descărca jocul, fără a scoate vreun ban din portofel.

Presiunea suportată a influențat foarte mult brand-ul să încerce repetarea magiei care a avut loc în primul joc Dest...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate