Devino voluntar la Curățenia de Primăvară 2018 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile la „Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică”, ediția 2018, eveniment realizat din 2006 în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

„Curățenia de Primăvară” va avea loc pe parcursul a 3 weekenduri: 10-11, 17-18, 24-25 martie, adresându-se tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 14 ani care doresc să participe la activități de îngrijire a mediului înconjurător. În cele 6 zile sunt așteptați voluntari care să desfășoare acțiuni de pregătire a spațiului Grădinii Botanice pentru sezonul de primăvară, precum tăierea și înlăturarea rădăcinilor lăstărișului sau greblarea și înlăturarea materialului vegetal strâns. Programul de lucru este între orele 09:30-14:30, activitatea desfășurându-se în sectoare din Grădina Botanică București ce vor fi anunțate în dimineața fiecărei zile de curățenie.

Înscrierea pentru ori

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate